Выполняется запрос
Доставка безкоштовна Увійти

Користувальницька угода

Я згідний(на) з умовами політики конфіденційності і дозволяю використовувати мої персональні дані на законних умовах.

 

Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, оператори мобільного та поштового зв’язку, транспортно-логістичні компанії, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту http://cukorka.com.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: intermag@cukorka.com.ua.

 

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: intermag@cukorka.com.ua.

 

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

 

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

 

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт http://cukorka.com.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту http://cukorka.com.ua, і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими.

Технічне оснащення сторінок сайту http://cukorka.com.ua може включати в себе модулі:

  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc , Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave . Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800
  • Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650 ) 253-0000
  • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650 ) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті http://cukorka.com.ua , Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту http://cukorka.com.ua відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Google+ або Youtube

 

Конкурси та акції

Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наші промо-акції, й іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використаємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вас у разі виграшу). Через певний час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо із нашої бази даних, якщо Ви не надали згоди на її збереження та використання для отримання подальшої інформації від нас. Беручи участь в акції ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про вас з рекламною метою, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

 

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних,. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

 

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

 

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

 

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

Зміст

1. Визначення термінів

2. Загальні положення

3. Умови користування

4. Початок використання сайту cukorka.com.ua

5. Права та обов`язки Організатора .

6. Використання персональних даних Користувача

7. Порядок повернення або обміну товару

8. Інші умови

9. Відповідальність

10. Застереження

 

1. Визначення термінів.

 1.1 Організатор – фізина особа ФОП Шоломович Вадим Ростиславович, що визначає умови та правила користування сайтом cukorka.com.ua, та здійснює управління та організацію всіх процедур, які є невід`ємною частиною функціонування сайту cukorka.com.ua.

 1.2. Користувач сайту cukorka.com.ua (далі Користувач) - дієздатна фізична особа, яка досягла 18-річного віку, має громадянство України, та Акцептувала умови даної публічної оферти.

 1.3. Персональний Номер Користувача (далі – ПНУ) – унікальний номер, що закріплюється за кожним Користувачем у форматі номеру українського GSM-оператора або e-mail необхідний для ідентифікації Користувача в інформаційній системі Організатора .

 1.4. Анкета - електронний реєстраційний документ (опитувальник), що розташований у Персональному Кабінеті авторизованого відвідувача сайту cukorka.com.ua або на сторінці оформлення замовлення. Цей електронний реєстраційний документ (опитувальник) заповнюється Користувачем.

 1.5. Точка продажу – Інтернет-магазин cukorka.com.ua

 1.6. Транзакція - операція з оплати товарів, які замовлені Користувачем на сайті. 

 1.7. Верифікація телефонного номеру або e-mail (далі – Верифікація)  – процедура підтвердження Користувачем вказаного під час реєстрації власного номеру телефону будь-якого українського GSM-оператора або e-mail з метою запобігання доступу сторонніх осіб до особистого Кабінета Користувача.

 1.8. Публічна Оферта - пропозиція Організатора, адресована Користувачам/потенційним Користувачам, прийняти умови даних правил на визначених нижче умовах.

1.9 Інтернет магазин (Сайт) - засіб для представлення та або реалізації товару, шляхом вчинення електронного правочину в інформаційно-телекомунікаційній мережі за адресою http://cukorka.com.ua/.

 1.10. Акцепт - повне та безумовне, прийняття Покупцем/Користувачем умов Публічної оферти шляхом проходження процедури Верифікації або оформленням замовлення на сайті cukorka.com.ua . Моментом Акцепту вважається вибір Покупцем такої опції у відповідному розділі інтернет магазину на сайті http://cukorka.com.ua/ або натисканням кнопки «ОФОРМИТИ» у розділі оформлення замовлення.

 1.11. Персональний кабінет - сервіс за допомогою якого покупець має можливість отримати інформацію про зроблені замовлення, покупки, а також інші активності здійснювані покупцем на сайті інтернет магазину.

  

2. Загальні положення.

2.1 Ці Правила є договором приєднання у розумінні ст. 634 Цивільного кодексу України.

 

3. Умови користування.

3.1. Будь-яка фізична особа, яка відповідає вимогам зазначеним в п.1.2. даної Оферти , має право стати Користувачем сайту cukorka.com.ua шляхом коректного та достовірного заповнення Анкети Користувача та акцепту умов даної Оферти.

3.2. Користувач надає свою беззаперечну згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних Організатором згідно ст.8 Закону України «Про захист персональних даних» положення чинного законодавства України та умов даної Оферти.

Доступ до Персональних даних Користувача можуть мати лише уповноважені представники Організатора.

3.3. Інформація про умови та правила користування сайтом cukorka.com.ua є публічною та розміщується на сайті www.cukorka.com.ua

3.4. Основним ідентифікатором Користувача в інформаційній системі Організатора є його прізвище, ім'я та e-mail, а також Персональний Номер Користувача у форматі номеру українського GSM-оператора.

3.5. Датою початку користування сайтом cukorka.com.ua є дата Акцепту цих Правил і умов користування.

3.6. Персональний Номер Користувача або e-mail дійсний в якості ідентифікатора Користувача в системі протягом всього терміну користування сайтом cukorka.com.ua

 

4. Початок використання сайту cukorka.com.ua

4.1. Щоб почати використовувати сайт cukorka.com.ua, потенційний Користувач повинен:

1) Бути повнолітньою дієздатною фізичною особою та мати громадянство України;

2) Достовірно та коректно заповнити Анкету Користувача;

3) Акцептувати умови даної публічної Оферти.

4.2. Процедура офорлення замовлення Користувачем є підтвердженням його погодження з даними Правилами.

4.3. Після успішного завершення замовлення або реєстрації Користувача в інформаційній системі Організатора йому присвоюється Персональний Номер Користувача, та надається статус Користувача.

Користувач повідомляється про успішне завершення замовлення або про успішну реєстрацію та отримання статусу Користувача шляхом відображення повідомлення на сайті www.cukorka.com.ua та/або шляхом відправки Оператором електронного листа на електронну адресу Користувача, вказану у Анкеті.

 

5. Права та обов’язки Організатора

5.1. Організатор має право в однобічному порядку призупинити або припинити дію сайту cukorka.com.ua, або змінити умови і правила користування сайтом cukorka.com.ua в будь-який час. Публічне розміщення інформації про будь-які зміни в правилах і умовах користування сайтом cukorka.com.ua розміщені на сайті www.cukorka.com.ua вважається фактом інформування Користувачів про ці зміни.

5.2. Організатор зобов'язаний публічно повідомляти Користувачів про всі зміни в правилах і умовах користування сайтом cukorka.com.ua шляхом розміщення інформації на сайті www.cukorka.com.ua не пізніше, ніж за 14 (чотирнадцять) календарних днів до вступу в силу таких змін.

5.3. Організатор має право відмовити потенційному Користувачу у бажанні використання сайту cukorka.com.ua, видалити або припинити дію Персонального Номера Користувача та заблокувати його у таких випадках:

5.3.1. Використання або спроба використання Користувачем Персонального Номера, Персонального Кабінету, способом, який не відповідає цим Правилам.

5.3.2. Будь-яка обґрунтована підозра Організатора у зловживаннях з боку Користувача щодо користування сайтом cukorka.com.ua.

5.3.3. Відсутність активних дій Користувача протягом 12 місяців.

5.3.4. Інші обставини, які Організатор буде вважати як достатніми для відмови Користувачу у користуванні сайтом cukorka.com.ua.

5.4. Організатор не несе відповідальності за будь-які втрати або збитки Користувача, які можуть виникнути в результаті таких дій.

 

6. Використання персональних даних Користувача.

6.1. Інформація, вказана Користувачем в Анкеті (ПІБ, дата народження, номер мобільного телефону, e-mail, поштова адреса і т.п.), є його персональними даними. Персональні дані Користувача є конфіденційною інформацією, збір і подальша обробка персональних даних здійснюється Організатором відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», іншими нормативно-правовими актами України.

6.2. Своєю згодою з цими правилами Користувач добровільно надає Організатору зазначені в Анкеті персональні дані для реєстрації в інформаційній системі в якості Користувача, а також з метою підтримки довгострокового співробітництва з Організатором. Користувач також дає згоду на використання його персональних даних для обробки замовлень на придбання товарів Організатора, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Організатора (комерційних партнерів). Для цілей, передбачених цим пунктом, Організатор має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Користувача, Push-повідомлення, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в Анкеті телефонний мобільний номер.

6.3. Для цілей, передбачених п. 5.2 Правил, Користувач надає Організатору право здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: записувати персональні дані в бази даних Організатора (без додаткового повідомлення Користувача про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у разі необхідності). Організатор зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Організатором для здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).

6.4. У разі зміни своїх персональних даних Користувач повинен надати Організатору оновлену інформацію, звернувшись за телефоном  Організатора або шляхом внесення змін у розділ «Персональні дані» Персонального Кабінету Користувача на сайті www.cukorka.com.ua. У разі невиконання Користувачем даної вимоги, Організатор не несе відповідальності за несприятливі наслідки, пов'язані з використанням застарілих даних.

6.5. Користувач безпосередньо після реєстрації або в будь-який інший момент може встановити заборону (обмеження) на використання його персональних даних. Для цього Користувач повинен звернутися за телефоном Організатора з відповідним повідомленням. Користувачу також надаються інші права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних».

6.6. Анкета Користувача не приймається Організатором у випадку некоректного заповнення даних.

6.7. Організатор зобов'язується вчасно інформувати Користувача про його можливості та винагороди, однак не несе відповідальності за повідомлення, які не були доставлені Користувачу в результаті незалежних від Організатора обставин.

6.8. Користувач надає Організатору право направляти йому будь-яку інформацію комерційного і / або інформаційного характеру, про інші споживчі пропозиції поштою, електронною поштою, телефоном та / або SMS.

6.9. Дані Користувача, зазначені в Анкеті, є конфіденційними. Доступ до даних мають відповідальні особи Організатора і сам Користувач, а також ці дані можуть бути надані на вимогу правоохоронних та / або інших органів відповідно до чинного законодавства.

Відповідальність за недостовірність даних у анкеті персональних даних несе Користувач сайту cukorka.com.ua.

7. Порядок повернення або обміну товару

7.1. Повернення і обмін товару, придбаного Користувачем у Організатора, здійснюється в межах встановлених Законом України «Про захист прав споживачів».

 

 

 

8. Інші умови

8.1. Термін використання сайту cukorka.com.ua є необмеженим. Організатор має право вносити будь-які зміни у терміни використання сайту cukorka.com.ua у порядку, встановленому дійсними Правилами.

8.2. Правила регулюються наказами керівника Організатора та чинним законодавством України.

При розрахунках з Користувачем Організатор має право тимчасово відмовити Користувачу, у випадку відсутності, на момент звернення Користувача технічної або іншої можливості для цього.

8.3. Організатор гарантує, що під час отримання, зберігання, оброблення і використання отриманої від Користувача персональної інформації він буде дотримуватися положень даних Правил та норм чинного законодавства України. У зв’язку з цим Користувач підтверджує, що він ознайомився та повністю (однозначно) погодився із Правилами користування сайтом cukorka.com.ua та із застереженнями щодо отримання, зберігання, оброблення і використання інформації, зазначеної в Анкеті.

8.4. Користувач надає однозначну згоду на те, що всі дані, в тому числі персональні, зазначені в Анкеті, і дані про здійснені Користувачем покупки можуть бути отримані, збережені, оброблені та використані Організатором й іншими вповноваженими Організатором організаціями та третіми особами без обмеження за строком і територією, у тому числі й за межами України, з метою функціонування сайту cukorka.com.ua, створення нових пропозицій, вивчення споживчого попиту, у маркетингових, інформаційних, рекламних або інших аналогічних цілях, наданні Користувачеві рекламних та інформаційних матеріалів без обмежень.

8.5. Організатор залишає за собою право відмовити будь-кому в користуванні сайтом cukorka.com.ua за своїм розсудом, без надання жодних пояснень з цього приводу та без будь-яких негативних наслідків для себе.

8.6. Організатор має право в односторонньому порядку вносити зміни в дані Правила, з дотриманням процедур, зазначених для таких випадків у цих Правилах.

8.7. Повідомлення про призупинення або припинення дії роботи сайту cukorka.com.ua, а також про зміну Правил вважається направленим Користувачу, якщо воно було розміщено на Сайті cukorka.com.ua та/або направлене Користувачу на зазначені у Анкеті адреси електронної пошти або номер мобільного телефону.

 

9. Відповідальність.

9.1. Організатор або Партнер сайту cukorka.com.ua не несе відповідальності за не повноту або не достовірність даних наданих Користувачами. Користувачі самостійно відповідають за достовірність наданих ними даних.

9.2. Організатор або Партнер не несе відповідальності за роботу інтернет провайдерів, операторів зв'язку, банківських установ, сервісів оплати Visa/MasterCard, в результаті яких необхідна інформація, дані не надійшли або надійшли із запізненням, були загублені або пошкоджені.

9.3. Організатор або Партнер не несе відповідальності за неможливість доставки замовлення у випадку, якщо ім'я та по батькові та / або прізвище, номер телефону або інший спосіб зв'язку були вказані невірно та / або нерозбірливо, або змінені. При цьому такий Користувач не має права на одержання від Організатора/Партнера будь-якої компенсації.

9.4. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення даних Правил, будь-яких спірних питань та / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором/Партнером, рішення Організатора/Партнера є остаточним і оскарженню не підлягає.

9.5. Порушення Користувачем цих Правил або відмова Користувача від належного виконання цих Правил (в т.ч. Механіки, порядку, строків тощо), вважається відмовою Користувача від користування сайтом cukorka.com.ua, така особа не має права на одержання від Організатора/Партнера будь-якої компенсації.

 

10. Застереження.

10.1. Будь ласка, для уникнення непорозумінь - уважно ознайомтесь з даними правилами.

10.2. Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю всі Користувачі сайту cukorka.com.ua погоджуються з цими Правилами та зобов'язуються їх виконувати.